• Augustus 2019

  Wij waren nog op vakantie toen de maand augustus was begonnen, waar we zeker van genoten hadden. Alleen wij hebben wel iets meer beleefd, dan alleen onze vakantie. Wat wij deze maand beleefd hebben, dat kan je lezen in deze blogpost.

  Diergaarde Bijdorp

  Tijdens onze vakantie zijn wij ook een dagje naar Diergaarde Blijdorp geweest, waar wij met Frans hadden afgesproken. Gelukkig was het niet zo heel warm meer en hebben we ook echt van deze dag kunnen genieten. Al had ik wel het gevoel dat de dieren ook aan het bijkomen was van de 40 graden, die we deze zomer hebben mogen meemaken. Helaas heb ik deze dag niet zoveel foto’s gemaakt, maar wel genoeg om er weer een galerij van te maken.

  Matsi voor het eerst naar het strand

  Ik ben niet alleen om te fotograferen naar het strand geweest. Ook met onze Matsi en dit was dan ook zijn eerste strandervaring. De zee vond hij wel leuk, alleen de golven vond hij toch een stuk minder. Wel heeft hij genoten, maar hij een boswandeling vindt hij toch een stuk leuker!

  Fotograferen tijdens de vakantie

  Natuurlijk ben ik tijdens de vakantie een paar keer met mijn camera op pad geweest. Zo ben ik een middagje in Leiden en ook in Valkenburg Z-H wezen fotograferen, maar helaas niet tevreden thuisgekomen. Waar ik wel een klein beetje van baal, maar gelukkig heb ik wel een mooie serie van Katwijk aan Zee kunnen maken.

  Pizzarette

  Al een geruime tijd was ik erg nieuwsgierig naar het eten met de pizzarette en laat mijn nichtje dat zo’n ding hebben. Deze hebben wij natuurlijk uitgeprobeerd en één ding is zeker. Ik wil ook zo’n pizzarette hebben, want wat is dat lekker!

  Een mooie afsluiting

  Onze vakantie hebben wij 2 dagen eerder afgesloten, voordat wij daadwerkelijk naar huis gingen. Dit omdat wij natuurlijk op Mylo opgepast hebben en mijn nichtje eerst thuis moest zijn. Daarom zijn we die dag naar een bioscoop van Leiden geweest, om naar de The Lion king film te gaan. Deze film wilde ik heel graag zien, omdat dit ook de eerste film die ik ooit in de bioscoop gezien had. Het was wel de tekenfilm versie en toen vond ik het al een geweldige film. Alleen deze is echt de mooiste film, die ik tot nu toe in de bios gezien heb.

  Daarna zijn we als afsluiting van de dag en vakantie nog eventjes bij een Argentijns restaurant El Gaucho wezen eten. Wat een top restaurant! Heerlijk eten en waar je echt nog gast voel. Het enige nadeel was dat de entrecote en mijn maiskolf op was!

  Mylo

  Wij hebben echt van Mylo genoten en mocht zo met ons mee naar huis. Al dacht mijn nicht hier toch wel een klein beetje anders over, maar natuurlijk hebben wij haar hier wel mee geplaagd. Tussen Matsi en Mylo ging het prima, maar hij was wel weer blij om na de vakantie weer alleen met ons te zijn.

  Home sweet home

  Op zaterdag 10 augustus zijn we weer thuis gekomen en dat was wel heel fijn. Alleen nooit gedacht dat ik een uur later na thuiskomst, bij de kapper zat om mijn haar kort te knippen. Dit was wel heel bewust, omdat ik maandag 12 augustus met mijn nieuwe baan zou beginnen. Helaas zagen ze het door mijn dyslexi toch niet zitten. Dus dat was wel een hele teleurstelling en heb ik mijn haar voor niets kort geknipt. Dat doe ik dus geen tweede keer weer en laat ik mijn haar nu wel weer lang groeien.

  Een kleinigheidje

  Voor een kameraad van Marcel had ik een paar weken geleden een paar foto’s van zijn huis gemaakt, omdat hij deze te koop wilde zetten. Gewoon een vriendendienst en inmiddels is zijn woning verkocht. Alleen was ik die dag de sd-kaart in mijn camera vergeten in te doen en toen ik dit cadeautje kreeg, als dank voor mijn hulp. Kon ik hier wel om lachen en zal dit mij zeker niet meer gebeuren.

  Een nieuwe mand voor Matsi

  Tijdens de vakantie hebben we gemerkt, dat Matsi het wel heel erg fijn vindt om in een mandje te liggen. Natuurlijk wisten wij dat wel, maar helaas eet hij ze altijd op. Dus zijn we maar op een plastic mandje uitgekomen, ook al vind ik ze niet mooi in huis staan. Hij kan ze niet opeten! Wat mij een gerust gevoel geef en als hij wil, dan kan hij er lekker in liggen.

  Apk-keuring

  Ook is Matsi voor de jaarlijkse controle bij de dierenarts geweest, wat ik altijd een apk-keuring noem. De uitkomst van zijn controle was goed, maar wel hij heeft wel artrose bij zijn heupen en staar in zijn ogen. Dit is iets wat ons niet verbaast, omdat wij hier al een vermoeden hadden. Alleen als je naar de foto kijk, dan zou je haast denken dat het einde van de wereld is.

  Dit was augustus 2019

  Wij hebben echt een leuke maand beleefd, waren we blij dat we weer thuis waren en denk Matsi nog meest.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Via mijn blog, YouTube kanaal en andere social media kanalen geef ik een kijkje in mijn leven. Is fotografie mijn grootste passie, mag ik graag wat van de wereld zien en ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven. Ook kan je oude kranten artikelen lezen dat over mijn vader gaat. Kijk lekker rond en als je vragen heb? Stel ze gerust!

  Find me on: Web | Twitter | Instagram

  Share:

  Bovenstaande links kunnen referral links zijn, als je via deze links iets bestelt krijg ik een kleine commissie.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *