• My days 19 | Augustus 2019

  Zoals je in my days 18 kon lezen, waren wij nog op vakantie toen de maand augustus was begonnen. Alleen hebben we deze maand wel iets meer beleefd, dan alleen vakantie en leuke dingen. Hoe ik de maand augustus beleefd heb, dat kan je lezen in deze blogpost.

  Vakantie Valkenburg Z-H

  Dit zijn een paar kiekjes van onze vakantie in Valkenburg Z-H, waarin we veel leuke dingen beleefd hebben. Zoals Diergaarde Blijdorp en is onze Matsi voor het eerst in de zee geweest. Kortom ik had het niet willen missen, ook al vonden wij het wel net iets te lang duren.

  Home sweet home

  Op zaterdag 10 augustus zijn we weer thuis gekomen en dat was wel heel fijn. Alleen nooit gedacht dat ik een uur later na thuiskomst, bij de kapper zat om mijn haar kort te knippen. Dit was wel heel bewust, omdat ik maandag 12 augustus met mijn nieuwe baan zou beginnen. Helaas zagen ze het door mijn dyslexi toch niet zitten. Dus dat was wel een hele teleurstelling en heb ik mijn haar voor niets kort geknipt. Dat doe ik dus geen tweede keer weer en laat ik mijn haar nu wel weer lang groeien.

  Net als dat je eigen bed het fijnst ligt, is het ook fijn om onze zondagsbrunch weer thuis klaar te maken. Je eigen spullen, lekker samen in ons eigen huisje is na 2 weken ook wel weer fijn. En ook al klinkt het een beetje vreemd, je gaat ook je eigen spullen veel meer waarderen.

  Een kleinigheidje en een leespen

  Voor een kameraad van Marcel had ik een paar weken geleden een paar foto’s van zijn huis gemaakt, omdat hij deze te koop wilde zetten. Gewoon een vriendendienst en inmiddels is zijn woning verkocht. Alleen was ik die dag de sd-kaart in mijn camera vergeten in te doen en toen ik dit cadeautje kreeg, als dank voor mijn hulp. Kon ik hier wel om lachen en zal dit mij zeker niet meer gebeuren.

  Ook heb ik een nieuwe lenspen gekocht, want mijn lenzen waren wel enorm smerig van het strand geworden. Zo erg, dat de laatste foto’s van het strand bij Katwijk aan Zee mislukt waren. Tenminste, ik was er niet tevreden over en dan zal ik ze ook nooit online plaatsen.

  Een nieuwe mand voor Matsi

  Tijdens de vakantie hebben we gemerkt, dat Matsi het wel heel erg fijn vindt om in een mandje te liggen. Natuurlijk wisten wij dat wel, maar helaas eet hij ze altijd op. Al heeft hij wel lang gedaan met zijn laatste mand, die hij vorig jaar met een facebookactie gewonnen heeft.

  Dus zijn we maar op een plastic mandje uitgekomen, ook al vind ik ze niet mooi in huis staan. Hij kan ze niet opeten en kan er fijn in liggen als hij dat wil. Niet de mooiste, maar het geeft wel een gerust gevoel. Want ik heb echt geen zin om voor de tweede keer voor een maag/darm operatie bij de dierenarts te zitten.

  Apk-keuring

  Doordat Matsi in Mei ziek was, konden wij hem op dat moment niet naar de dierenarts voor een jaarlijkse keuring met een inenting. Wel dat hij toen geweest was, want hij was toen wel erg ziek. Alleen moest hij wel eerst eventjes beter worden, om een inenting voor hem te halen.

  Dus dat is deze maand gebeurd, wat natuurlijk in overleg met de dierenarts is gegaan. De uitkomst van zijn apk keuring was goed, maar wel atrose bij zijn heupen en staar in zijn ogen. Iets wat ons niet verbaaste, want hier hadden we al vermoeden van. Al zou je toch anders denken, als je zo de foto van Matsi bij de dierenarts zie liggen.

  These boots are made for walking

  Al meer dan een jaar was ik op zoek naar cowboylaarzen, alleen dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Dit doordat ik helaas door mijn versleten knie niet meer op hoge hakken kan lopen. Maar gelukkig lukt het wel met zo’n hak en kan ik mijn brace er gewoon bij dragen. Nu hopen dat ze ook nog in zwart en wit kan vinden, want dat zou helemaal te gek zijn.

  Tot slot

  De computer van Marcel is naar boven gegaan, en sta mijn laptop op het bureau tegenwoordig. Want het begon ons best te irriteren, dat de laptop altijd maar op de eettafel stond. Nu nog een beetje gezellig maken, maar het begin is er. Zeker met de nieuwe boxen erbij, want een beetje muziek achter de computer is ook wel erg fijn.

  Zo dit waren de dingen die wij in augustus beleefd hebben, waarin wij weer leuke dingen heb mogen beleven. Zal er vanaf september misschien een nieuw vast item op mijn blog komen en zal ik zowel in Slagharen als in Wildlands te vinden zijn.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Bovenstaande links kunnen referral links zijn, als je via deze links iets bestelt krijg ik een kleine commissie.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *