• Dierentuin Artis 2018
 • Dierentuin Artis 2018

  Voor het eerst in mijn leven ben ik een dagje naar Artis in Amsterdam geweest. Deze dierentuin heb ik samen met mijn familie bezocht, dus gelijk een leuk familiedagje van gemaakt. Al mag ik heel graag naar een dierentuin, deze trok mij absoluut niet aan. Alleen als je een aanbieding op bij de NS Spoordeelwinkel zag staan, wilde ik toch een keertje deze dierentuin bezoeken. Hoe ik deze dag beleefd heb en de foto’s zijn geworden, dat kan je lezen in deze blogpost.

  Zelf had ik een beetje verwacht dat ik deze dierentuin in 4 uurtjes wel gezien had. Nou, ik kan zeggen daar heb ik mij toch wel beetje in vergist heb en niet zo’n klein beetje ook! Want als je alles rustig wil bekijken of net als mij graag de dieren mag fotograferen. Trek dan er maar rustig een hele dag voor uit, want we hebben echt ons de hele dag vermaakt. Want het is echt een prachtige dierentuin, met oude gebouwen, mooie bloemen en het ziet er ook nog is netjes uit.

  In het apenhuis lopen de dieren vrij rond. Wat ik erg fijn vond, want zo hebben deze dieren toch een klein beetje vrijheid. Bij het aquariumhuis vind ik echt heel erg mooi van binnen en met name het gebouw. Wat ik echt goed vond, was hoe Artis de vervuiling van plastic heel in beeld bracht. Maar het meest indrukwekkend om te zien was de panter, die echt van heel bij hem kunnen zien.

  Onderweg kwamen we genoeg dieren tegen, waar ik dan ook foto’s van gemaakt heb. Alleen vond ik dat er maar weinig logica in deze dierentuin zitten. Maar dat is mijn gevoel en had echt een beetje af of wij echt wel alles gezien hebben. Dat vond ik wel erg jammer, maar ondanks de dieren niet veel leefruimte hebben. Kan ik je zeker aanraden om deze dierentuin te gaan bezoeken, want ook voor mij zal dit niet mijn laatste bezoek aan Artis wezen

  Until next time,

  Quirina

  Follow:
  Quirina
  Quirina

  Ik ben Quirina en ik woon samen met mijn man en onze hond Matsi in Emmen. In mijn vrije tijd mag ik graag fotograferen in diverse onderwerpen, die ik hier op mijn website graag mag delen. Naast deze website heb ik ook nog een blog, waar ik je een kijkje in mijn leven geef. Mijn Online Hoekje is een persoonlijke lifestyle blog, waar ik natuurlijk ook mijn passie voor fotografie deelt en allerlei andere onderwerpen waar ik geïnteresseerd in ben.

  Find me on: Web | Instagram

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *