April 2019

Wat hebben we in April een paar mooie lente dagen mogen beleven, waar ik zeker van genoten heb. Hebben we natuurlijk Pasen gevierd en hebben wij ook weer leuke dingen beleefd. Wat ik allemaal beleefd heb, dat kan je lezen in deze blogpost.

Foto's van April 2019
Foto's van April 2019

Bargerveen met Fotogroep Klazienaveen

Met de Fotogroep zijn we een avond bij Bargerveen wezen fotograferen, met als onderwerp Macrofotografie. Alleen is het bij mij landschap geworden, omdat ik helaas niks interessant op macro gebied kon vinden. Wel ben ik blij met de foto’s, die ik deze avond gemaakt heb en heb ik zeker een gezellige avond gehad.

Onze paasdagen

Natuurlijk hebben wij ook Pasen gevierd en dat doen wij dan wel geheel op onze eigen manier. Een heerlijke brunch, wat wij al iedere zondag doen en gezellig een avondje wezen gourmetten. Helemaal mij ding en zijn we ook een beetje onze gang dit jaar gegaan, doordat Marcel een jichtaanval gehad heeft. Dus is hij thuis wezen gamen en ik ben nog een middagje met mijn camera op pad geweest.

Matsi heeft van ons een runde pees gekregen, die hij niet in één keer op kreeg. Iets was eigenlijk nog niet eerder is gebeurd en daar waren we wel een beetje verbaasd over. Dus uiteindelijk heeft hij van 2 runde pezen, een hele week kunnen genieten. Ook beginnen we met dit soort dingen, dat hij echt een senior begint te worden.

Exposeren met Fotogroep Klazienaveen

Vorige maand heb je natuurlijk in mijn fotodagboek kunnen zien, dat ik een jubileums feestje van Fotogroep Klazienaveen had. Dit omdat deze Fotogroep nu 25 jaar bestaat en daarvoor hebben we ook een expositie in de bibliotheek van Klazienaveen gehouden. Deze expositie werd door Frank Doorhof geopend, die eerst een korte lezing over portretfotografie had gehouden.

Bob Bakker is één van de leden die bij onze Fotogroep zit en heeft een foto van mij samen met Frank Doorhof gemaakt. Vind ik het echt gaaf dat één van mijn foto’s bij een expositie hangt, wat misschien niet voor een ander veel voorstelt. Maar ik vind het wel stoer, want niet iedereen kan dat zeggen en het smaakt zeker naar meer. Dat zal nog wel een paar jaar gaan duren, want zover ben ik nog lang niet.

Foto's van April 2019

Dit was april 2019

Op zich heb ik in April niet veel mee gemaakt, maar wel een expositie mogen mee maken en van Marcel een nieuwe camera voor mijn verjaardag gekregen. Hier ben ik heel blij mee en hoop ik zeker nog dat ik heel veel plezier met deze camera mag maken.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *