• My days 3 | April 2018

  De maand april begint meteen met Pasen en dat was geen 1 april grap. Iets wat wij zeker vieren, alleen dan wel op onze eigen manier dat bestaat zoals gewoonlijk uit lekker eten. Dit jaar hebben wij het toch anders aangepakt, want we vinden het wel zonder om iedere keer eten weg te gooien.

  In plaats van een uitgebreide paasbrunch, hebben wij 2 dagen één van mijn brunchgerechten gemaakt en zo hoefde wij niks weg te gooien. Dit was ons zeker bevallen, dus dat gaan we ook dan maar voortaan zo doen. Zeker als je bedenkt dat er zoveel mensen en ook in Nederland toch echte honger hebben.

  Op tweede paasdag zijn wij met ons neefje Daniël naar Akkervarken in Valthermond geweest. Hier konden de kinderen biggetjes knuffelen, aaien en zelfs ik vind dit soort dingen erg leuk. Er was meer op deze boerderij te doen, want je kon ook laten schminken, springen op de trampoline of springkussen of heerlijk in het hooi spelen. Wij hebben een heerlijke dag met ons neefje beleeft en ook hij vond het een leuke dag om met zijn oom en tante een middagje ergens naar toe te gaan.

  Natuurlijk moest Daniël wel op tijd thuis zijn, omdat hij de volgende dag ook weer naar school moet. Dus hebben wij hem rond 17:00 uur, als een gezond kind bij zijn ouders thuis gebracht. We kregen hem namelijk schoon mee, maar kwam thuis en hij zat helemaal onder de hooi en was zwart van de modder terug.

  Wij zijn nadat we ons neefje thuis gebracht hebben, ook weer naar huis gegaan en hebben we heerlijk genoten van een gourmet avondje met onze Princess tafelgrill dinner 4 all

  Tijdens het boodschappen doen, hebben wij ook eventjes wat bij een bakkerij in Emmerhout wat gedronken. Dat een wijk is in Emmen, waar wij eigenlijk bijna nooit komen. Alleen moesten wij onze auto laten keuren, die gelukkig weer voor dit jaar is goedgekeurd.

  Dit jaar hebben wij een reünie met de pups van onze Matsi en Diva gehouden, omdat ze  op 24 maart 5 jaar geworden zijn. Sommige zijn eigenlijk op 25 maart pas echt 5 geworden, omdat hun in de nacht geboren zijn. Hiervoor zijn we naar Poolshoogte gegaan, omdat Diva toen nog in ons midden was.

  Dit omdat ik niet wist of Diva echt in staat was om een hele grote wandeling te houden, in combinatie met een lange autorit. Zeker als het nog slecht weer zou zijn, had ze dit niet getrokken en hier wist ik dat één van ons bij haar in het restaurant kon blijven. Helaas heeft onze Diva deze dag niet meer kunnen beleven en hebben wij haar ook zeker deze dag gemist.

  Matsi heeft echt genoten van deze dag, net als Khaleesy en Benny. Wel vonden we het jammer dat de andere pups niet bij deze dag konden wezen, maar dat mocht de pret niet drukken. Zelfs het weer was prachtig en misschien zelfs net iets te warm om een stevige wandeling met hun te maken.

  Gelukkig was ik goed voorbereid, had ik een paar flessen water meegenomen zodat de honden genoeg onderweg konden drinken. Ik moet dan ook zeggen dat ik echt helemaal bepakt was met flessen water, een drinkbak en dan had ik ook nog is mijn cameratas bij mij.

  Khaleesy geniet van het water

  Khaleesy lijkt echt op Diva, hoe ze loopt, kijkt en zelfs als ze drinkt. Echt mooi om te zien en het enige verschil was dat Khaleesy iets groter is dan onze Diva.

  Benny lijkt zowel op onze Diva als  Matsi, wat ik ook erg leuk vind om dat te zien. Zeker uit de verhalen, die de eigenaar mij vertelde over Benny, herken ik zowel Matsi als Diva en tijdens de reünie zag ik echt dat hij de streken van Matsi heeft.

  Wij hebben echt genoten van deze dag en van het weer. Als je benieuwd ben hoe wij deze dag helemaal beleefd hebben? Dan kan je dat lezen in de blogpost van Beagle reünie 2018 .

  Benny was aan het einde van de wandeling echt smerig, gelukkig kon je dit niet zien op de foto

  Deze maand ben ik natuurlijk ook naar de fotogroep geweest en één van deze avonden hadden wij modelfotografie op het programma staan. Dit keer stond ik ook eventjes voor de camera, wat ook wel erg leuk is om dat een keer te doen. Alleen een beetje jammer dat ik er niet echt op gekleed was, maar dit had ik natuurlijk niet verwacht. Zelf heb ik ook nog een paar portret foto’s van Gemma gemaakt, waar ik zeker tevreden over ben.

  Foto is gemaakt door Jolanda Oost-Menzen

  Helaas heb ik deze maand ook de griep te pakken gehad, maar Matsi heeft mij zeker gezelschap gehouden en hebben we samen op de bank gelegen. Ik onder de dekens en Matsi boven de dekens, het is net alsof hij zo kijkt dat hij hoopt dat ik snel weer beter ben. So cute!!!

  Bijna iedere maand ben ik wel eventjes in Wildlands te vinden, zo ook deze maand en heb ik deze olifant op de foto gezet. Die voor een paar takjes een muur aan het beklimmen was. Een leuk moment dat ik nog net op de foto kon zetten.

  Bij de nijlpaarden had ik echt een geluksmomentje, toen hij met zijn bek open vanuit het water omhoog ging. Alleen was het wel een beetje jammer, dat hij met zijn rug naar mij toe was gekeerd.

  Zelf heb ik niet zoveel met stokstaartjes, maar zet ik ze wel op de foto. Alleen zal ik dit niet heel erg vaak gaan delen, tenzij ik het echt een hele mooie foto vind geworden. Net als deze onderstaande foto, waar ik echt heel mooi vind geworden.

  my days 3

  Deze maand zeker een paar leuke dagen mogen beleven, ben ik blij met deze bovenstaande foto en ben ik benieuwd wat ik aankomende maand mag beleven. Een ding weet ik wel, het wordt een maand dat ik ook weer een jaartje ouder mag worden.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *