• Recepten
 • My days 3 | April 2018

  Zondag 1 april

  Ook wij hebben natuurlijk genoten van onze paasbrunch, alleen hebben wij niet een hele grote maag. Dus wij hebben wij een kleine brunch gemaakt, want ik vind het zonder als we eten weg moeten gooien omdat we met Pasen zo mooie brunchtafel moeten hebben. Ik vind voedsel verspilling echt zonder en vind ik het belangrijker dat we daar bewust van zijn dan een mooi uitgebreide brunch tafel voor 2 personen.

  Maandag 2 april 2018

  Nadat wij hebben genoten van onze tweede paasbrunch, zijn wij met ons neefje Daniël naar Akkervarken in Valthermond geweest. Hier kon je biggetjes knuffelen en aaien en er was meer, want je kon ook heerlijk je laten schminken, springen op de trampoline of springkussen en heerlijk in het hooi spelen. Een heerlijke dag gehad en hebben we genoten hoe ons neefje het naar zijn zin heeft gehad.

  Cute!!

  Natuurlijk moest Daniël wel op tijd thuis zijn, omdat hij de volgende dag ook weer naar school moet en waren wij rond 17:00 uur bij mijn zwager om ons neefje als een gezond kind thuis te brengen. We kregen hem namelijk schoon mee, maar kwam bedolven met hooi en zwart van de modder thuis. Daarna zijn wij ook weer naar huis gegaan om samen gezellig heerlijk te gourmetten met de Princess tafelgrill dinner 4 all

  Dat wordt weer lekker gourmetten

  Woensdag 4 april 2018

  Marcel was nog vrij van zijn werk, zo konden wij de auto laten keuren omdat de apk volgende maand is verlopen van onze auto. Gelukkig maar dat we dit ruim van te voren hebben laten doen, omdat de auto op een paar kleine puntjes werd afgekeurd. Natuurlijk zijn wij van de apk keuringsstation meteen doorgegaan naar de garage, om een afspraak te maken om de auto weer APK klaar te maken. Daarna zijn we naar het winkelcentrum Emmerhout in Emmen gegaan, om daar een keertje onze boodschapppen te halen en hebben we nog genoten van een kopje koffie met wat lekkers bij de bakker.

  Zondag 8 april 2018

  Eerst heerlijk genoten van onze heerlijke ochtend brunch, die ik aan het einde van de ochtend heb gemaakt. Hebben we snel de boel opgeruimd en zijn we naar Poolshoogte in Odoorn geweest. Een mooie natuurgebied en een zeer geschikt om een reünie te houden voor de pups van Matsi en Diva. Deze plek had ik ook al uitgezocht omdat onze Diva toen nog leefde, maar niet wist of ze in staat was om een hele wandeling te houden als het slecht weer was geweest. Alleen wilde ik haar natuurlijk er wel bij hebben, helaas had het niet zo mogen zijn en dat vond iedereen natuurlijk ook die bij deze dag is mee geweest.

  Matsi geniet van de wandeling

  Om eerlijk te zijn had ik vorige week nog wel mijn bedenkingen of het weer wel goed zou zijn, alleen we hadden echt geen mooier weer kunnen hebben. Misschien zelfs een beetje te warm voor de honden, gelukkig was ik goed voorbereid en had ik een paar flessen water meegenomen zodat de honden genoeg konden drinken. Ik moet dan ook zeggen dat ik echt helemaal bepakt was met flessen water, een drinkbak en natuurlijk mijn cameratas bij mij had.

  Khaleesy geniet van het water

  Khaleesy lijkt echt op Diva, hoe ze loopt, kijkt en zelfs als ze drinkt. Echt mooi om te zien en het enige verschil wat ik kon zien is dat Khaleesy wat groter is dan Diva. Benny lijkt wel op Diva, maar we zien ook zeker Matsi in terug en dat vind ik ook erg leuk om te zien. Ook uit de verhalen die ik van de eigenaar gehoord heb, herken ik zowel Matsi als Diva en tijdens de reünie zag ik echt dat hij de streken van Matsi heeft.

  Benny was aan het einde van de wandeling echt smerig, gelukkig kon je dit niet zien op de foto

  Wij hebben echt genoten van deze dag en van het weer. Als je benieuwd ben hoe wij deze dag helemaal beleefd hebben? Dan kan je dat lezen in de blogpost van Beagle reünie 2018 .

  Woensdag 11 april 2018

  Woensdag avond was het weer tijd voor de fotogroep en dit keer hadden wij modelfotografie op het programma staan. Stond ik ook even voor de lens en ben ik tot de conclusie gekomen dat modelfotografie niet echt mijn favoriete onderwerp is. Kan beter zeggen, dat ik het leuker vind om voor de camera te staan, dan achter de camera met dit onderwerp. Beetje jammer was dat ik niet echt helemaal op gekleed was, maar voor de rest vind ik het zeker een super foto van mijzelf.

  Foto is gemaakt door Jolanda Oost-Menzen

  Toch heb ik weer een leuke avond gehad en ben ik erg blij met de foto’s die ik heb gemaakt. Helaas kon ik niet alle modellen op mijn blog zetten, omdat deze nog minderjarig waren en hier geen toestemming voor heb gekregen. Wel heb ik een serie op mijn blog gezet van Gemma die je kan bekijken als je dit zou willen.

  Dinsdag 17 april 2018

  Helaas gebeurde toch waar ik al bang voor was, mijn keel deed nog steeds zeer en kon ik maar moeilijk praten. Aan het einde van de dag, was het dan ook helemaal mis en begon de griep helemaal door te zetten. Ook Matsi had hier natuurlijk wel een beetje de balen in, maar heeft mij wel gezelschap gehouden en hebben we samen op de bank gelegen met een dekentje over mij heen.

  Maandag 23 april 2018

  Nog steeds voel ik mij niet helemaal 100%, wel heb ik zin om nog eventjes naar Wildlands te gaan. Alleen twijfel ik wel heel erg, dit doordat ik eigenlijk bang ben dat het gaat regenen. Paar keer op buienradar gekeken, zo te zien blijft het wel droog en besluit ik toch te gaan.

  Natuurlijk moet ik nog wel eventjes eten, dus pak ik het broodje wat nog van gisteren over is met een hardgekookt ei en mayonaise. Ook een extra eitje voor Matsi gemaakt en schijnbaar heeft de kat van de buren ook wel zin in een gekookt eitje. Die bij het hek zit te kijken of ze ook wat krijgt.

  Nadat ik mijn broodje gegeten heb, Matsi uitgelaten heb, ben ik naar Wildlands gegaan. Eventjes kijken of ik nog een paar mooie foto’s kan maken van de kleine olifantje en van de olifanten binnen voor het artikel dat ik wil schrijven voor mijn blog. Zeker tevreden thuis gekomen en wat een geluk dat ik een leuk momentje van het olifantje die wilde klimmen voor een paar takjes nog net op de foto kan zetten.

  Niet veel later, had ik nog meer geluk bij de olifanten. Het kalfje dat nu 3 weken oud is inmiddels, drinkt melk bij zijn moeder en weer een andere olifant ligt echt geweldig en was ik weer super blij dat ik dit momentje weer mocht vastleggen met mijn camera.

  Natuurlijk heb ik ook nog bij andere dieren gekeken en heb ik toch een beetje geluk met een nijlpaard, het is alleen een beetje jammer dat hij met de rug naar mij toe is gekeerd. Toch ben ik zeker tevreden met het resultaat van de foto en ben ik weer super blij met mijn nieuwe foto’s van Wildlands.

  Liefs,

  Quirina

  Quirina

  Mijn blog is een persoonlijke blog waar ik mijn passie deel voor fotografie, reizen en eten. Naast deze passie deel ik ook een deel ik ook een klein gedeelte van mijn leven en soms over lifestyle of over het bloggen zelf.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *