April 2018

April de maand dat Pasen dit jaar op 1 April valt, was geen 1 april grapje, zijn we voor het eerst met ons Neefje alleen op stap zijn geweest en hadden wij ook een reünie met de pups van Beagle Familie. Natuurlijk hebben we deze maand Diva nog steeds gemist, maar het leven gaat wel verder. Dus hoe ik deze maand heb beleefd, dat kan je zien in deze blogpost.

Pasen

De maand begint meteen met Pasen en dat was geen 1 april grap. Iets wat wij zeker vieren, alleen dan wel op onze eigen manier en dat bestaat zoals gewoonlijk uit lekker eten. Dit jaar hebben wij het toch anders aangepakt, want we vinden het wel zonder om iedere keer eten weg te gooien. Dus in plaats van op beide paasdagen een uitgebreide paasbrunch, hebben wij één dag paasbrunch gemaakt en op de tweede paasdag gezellig wezen gourmetten. Dit was ons zeker bevallen, dus dat gaan we ook dan maar voortaan zo doen. Zeker als je bedenkt dat er zoveel mensen en ook in Nederland eb in de wereld toch echte honger hebben.

Op tweede paasdag zijn wij met ons neefje Daniël naar Akkervarken in Valthermond geweest. Hier konden de kinderen biggetjes knuffelen, aaien en zelfs ik vind dit soort dingen erg leuk. Er was meer op deze boerderij te doen, want je kon ook laten schminken, springen op de trampoline of springkussen of heerlijk in het hooi spelen. Wij hebben een heerlijke dag met ons neefje beleeft en ook hij vond het een leuke dag om met zijn oom en tante een middagje ergens naar toe te gaan. Natuurlijk moest Daniël wel op tijd thuis zijn, omdat hij de volgende dag ook weer naar school moet. Dus hebben wij hem rond 17:00 uur, als een gezond kind bij zijn ouders thuisgebracht. We kregen hem namelijk schoon mee, maar kwam helemaal zwart van de modder thuis en zat dan ook nog is helemaal onder het hooi. In mijn ogen een gezond kind, want een kind moet gewoon lekker kunnen ravotten

Tweede Reünie van Beagle Family

Dit jaar hebben wij een reünie met de pups van onze Matsi en Diva gehouden, omdat ze op 24 maart 5 jaar geworden zijn. Sommige zijn eigenlijk op 25 maart pas echt 5 geworden, omdat hun in de nacht geboren zijn. Hiervoor hebben wij Poolshoogte in Drenthe uitgezocht, omdat Diva toen nog in ons midden was en merkte dat ze achter uitging. Dus om haar minder te belasten, hadden wij een plek in onze eigen omgeving uitgezocht. Helaas heeft onze Diva deze dag niet meer kunnen beleven en hebben wij haar ook zeker deze dag gemist.

Matsi heeft echt genoten van deze dag, net als Khaleesy en Benny. Wel vonden we het jammer dat de andere 6 levende pups niet bij deze dag konden wezen, maar dat mocht de pret niet drukken. Zelfs het weer was prachtig en misschien zelfs net iets te warm om een stevige wandeling met hun te maken. Gelukkig was ik goed voorbereid en had ik een paar flessen water meegenomen. Zodat de honden genoeg onderweg konden drinken. 

Het water was ook nog goed voor iets anders, want Benny had bedacht om lekker te gaan rollen in de paardenstront. Wij vonden het wel grappig, alleen de eigenaar van Benny vond het een stuk minder. Want hij stonk echt een uur in de wind en moest ook nog met de auto terug naar huis. Gelukkig hadden we wel genoeg water over, om eventjes het ergste viezigheid eraf te halen.

Wildlands

Sinds kort heb ik een abonnement bij Wildlands, omdat ik natuurlijk ook in Emmen woon en lopend kwartiertje van deze dierentuin woon. Zo kon ik de pasgeboren olifant Mauk zien en een gave foto van deze stokstaartje maken. Bij de nijlpaarden had ik echt een geluksmomentje, toen hij zijn bek open deed en zo vanuit het water omhoog kwam. Misschien als het nijlpaard met zijn kop naar mij gekeerd was, dat hij nog gaver was. Maar je kan niet alles hebben en ik ben hier echt blij mee.

Dit was April 2018

Deze maand zeker een paar leuke dagen mogen beleven, ben ik blij met deze bovenstaande foto en ben ik benieuwd wat ik aankomende maand mag beleven. Een ding weet ik wel, het wordt een maand dat ik ook weer een jaartje ouder mag worden.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:
In dit artikel zit zijn referral links in verwerkt zijn, als je via deze links iets bestelt krijg ik een kleine commissie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *