Achter de schermen van Wildlands

Normaal zou je mij niet met dit weer in Wildlands gezien hebben, want daar vond ik het wel een beetje koud voor. Nu vind ik kou niet zo heel erg, maar wel als het echt guur buiten is en dan zit ik toch liever thuis met een heerlijk kopje thee op de bank. Alleen als je nichtje met haar vriend bij je komt logeren, omdat ze graag naar Wildlands willen. Dan blijf je niet thuis zitten, maar ga je gezellig mee op pad. Gelukkig was het wel droog en hoe ik het beleefd heb, dat kan je lezen in deze blogpost. 

Hoe ik deze dag in Wildlands beleefd heb

Gisteren heb ik echt een leuke dag met Carolien en Patrick gehad en had het niet willen missen. Al was het koud, ben ik mega verkouden en dan sta ik ook meestal niet graag op de foto. Alleen als je een selfie met een ijsbeer kan maken, dan moet je dit ook niet voorbij laten gaan. Veel dieren zitten wel binnen met dit weer, ook niet zo heel vreemd en daardoor is het wel rustig met de dieren bij Serenga. Alleen daarvoor mag je wel achter de schermen van Wildlands kijken, want je sta niet iedere dag in de stallen van de nijlpaarden. Natuurlijk is dat een leuke ervaring, maar ik hoop dat mijn volgende bezoek in Wildlands toch met een zonnetje of een dik pak sneeuw is.

Liefs,

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:
In dit artikel zit zijn referral links in verwerkt zijn, als je via deze links iets bestelt krijg ik een kleine commissie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *