About

De persoon achter de camera

Quirina Santing-Kamoen

Ik ben Quirina, ik woon in Emmen samen met mijn man Marcel en onze hond Matsi. De camera heeft echt mijn leven veranderd en is mijn wereld groter geworden. Want ik ben veel zelfbewust en een introvert persoon, die van de kleine dingen in het leven intens kan genieten.

Foto’s maken dat doe ik al heel lang, al was dat gewoon met een compactcamera, mobiel en zelfs met een analoge camera. Alleen betekend niet dat je dan meteen ook echt met fotografie bezig ben. Want dat is toch veel meer dan alleen op een knopje drukken om de foto te maken. Niet dat daar iets mis mee is, want ook dan kun je hele mooie plaatjes maken en als je daar gelukkig van wordt dan moet je zeker op deze manier van fotograferen doorgaan.

Alleen ik wilde meer en net zulke mooie plaatjes gaan maken zoals andere fotografen dat ook deden. Daarom heb ik in 2015 mijn eerste digitale spiegelreflexcamera de Canon 100D gekocht en sinds 2017 in fotografie gaan verdiepen.Er is meer in het leven dan alleen fotograferen

Mijn leven naast fotografie

Ondanks dat fotografie één van mijn grootste passies is, mag ik ook graag andere leuke dingen ondernemen. Zoals; reizen, zwemmen, bowlen, romcoms en series kijken, wandelen, lezen en het spelen van boardgames. Daarnaast werk ik als klantenservice medewerkster voor een Nederlandse webshop en geniet ik samen met mijn man van het leven.