• Fotografie challenge
 • Fotografie challenge
 • De 365 dagen fotografie challenge

  In de doelen voor 2019 heb je het al voorbij zien komen. Dat ik dit jaar 365 dagen wil gaan fotograferen. Wat overigens ook mijn eerste challenge in mijn leven gaat worden, waar ik enorm veel zin in heb. Hoe die eruit komt te zien, dat zal ik je in deze blogpost vertellen. 

   

  Natuurlijk heb ik in mijn leven wel uitdagingen gedaan, meestal op sport gebied en zonder dat iemand het wist. Dit omdat ik geen blog had, geen YouTube kanaal en 20 jaar geleden, gingen we anders met internet om en hadden we volgens mij nog geen social media kanalen. (Damn, klink ik al zo oud) Dus vandaar dat ik ook zeg, dat dit mijn eerste challenge van mijn leven wordt. (Online gezien dan

  De challenge 

  Eigenlijk is het heel erg simpel, ik ga gewoon iedere dag fotograferen en in alle onderwerpen, die je maar kan bedenken. Dit wil ik met mijn spiegelreflex camera gaan doen, om zo mijn vaardigheden op fotografie gebied te verbeteren. 

  Alleen in een jaar kan echt heel veel gebeuren, dus of dit echt realistisch is? Dat is iets wat ik mij afvraagt, dus ik ben benieuwd. Want ook ik kan ziek worden, camaera kan kopot gaan (niet te hopen) of iets in de prive sfeer kan gebeuren, waar ik geen invloed op heb. 

  Daarom zal ik waarschijnlijk niet alle foto’s met mijn spiegelreflex camera gaan maken, maar ook met de telefoon of mijn vlogcamera. Want ook daarmee kan je fotograferen en zal ik ook regelmatig gewoon thuis gaan fotograferen. 

  Het wordt dus geen vaste onderwerpen, wat ik ga fotograferen. Zo is het lekker afwisselend en zal onze Matsi regelmatig voorbij komen. Natuurlijk ben ik ook lid van een fotogroep, dus die dagen zijn voor mij al ingevuld en ben ik net zo benieuwd, als jij hoe deze challenge mij zal vergaan.

  Dit kan je allemaal terug zien op mijn blog, want iedere week zal ik de foto’s op mijn blog plaatsen. Ook de instellingen waarmee ik gefotografeerd heb, zal ik erbij zetten. Iets wat ik eerder nog niet gedaan heb, maar mij wel erg handig leek. Mocht dit met mijn telefoon gemaakt zijn, dan zal ik dat ook vermelden.

  Zeker als je zelf wil gaan fotograferen of dit al doet, kan dit toch wel erg handig wezen. Zo weet je tenminste hoe ik deze foto gemaakt heb, leer je er misschien wel zelf van of inspireer ik je om een keer deze instellingen van je camera zelf te gebruiken.

  Ook zal je dit in mijn wekelijkse vlog terugzien, alleen komen daar ook andere dingen van mijn leven voorbij. Want mijn leven, bestaat wel iets meer uit fotograferen.

  Dit doe ik om mijzelf te verberen

  Zelf ben ik een hobbyfotograaf en dat zal ik altijd wel blijven. Het is mijn passie, maar wil mij op fotografiegebied verbeteren. Want er zijn ook hobbyfotografen, die echt hetzelfde niveau hebben als proffesionals. Soms zelfs beter, dan een proffesional en dat zelfde niveau wil ik ook gaan bereiken.

  Dus daarom heb ik bedacht, om deze challenge te gaan doen. Waarin ik met allerlei weersomstandigheden te maken heb, iedere dag moet bedenken wat te gaan fotograferen en hoop ik hiermee je te inspiren op fotografiegebied.

  Natuurlijk ben ik ook benieuwd of je zelf ook ooit is een fotografiechallenge gedaan hebt? Misschien ook wel aan deze challenge mee gaat doen, want je kan iedere dag met deze challenge beginnen. Anyway, ik zou je reacties enorm waarderen.

  Liefs,

  Quirina

  Quirina

  Hey hallo, ik ben Quirina en woon samen met mijn man Marcel en onze hond Matsi in Emmen. Mijn grootste passie is fotograferen en doe ik vooral de dingen die ik erg leuk vind.

  Op deze blog lees je over de dingen die ik beleef, deel ik mijn passie voor fotografie, reizen en een klein beetje lifestyle. Hiermee hoop ik je te inspireren om je eigen dromen waar te maken en vooral jezelf te blijven in deze maatschappij.

  Find me on: Web | Twitter | Facebook

  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  YouTube

  Vanaf 1 januari, ga ik de 365 dagen foto challenge doen. Hoe het mij zal vergaan? Dat kan je zien in mijn wekelijkse vlog en natuurlijk geef ik je ook een kijkje in mijn leven.

  Kijk je gezellig mee? Hier vind je de link naar mijn kanaal. Hopelijk tot snel!

  Laatste video