• Mauk en de prairie dogs

  Afgelopen week ben ik voor 2 uurtjes naar Wildlands geweest. Het was eigenlijk een beetje te kort, maar het was zeker de moeite waard. In deze blogpost kan je zien, hoe de foto’s van Mauk en de prairie dogs geworden zijn.

  Natuurlijk ben ik bij de kleine Mauk gaan kijken, omdat ik hier echt geen genoeg van kan krijgen. Hier kan ik echt geen genoeg van krijgen en zat ik ook zeker een half uurtje bij de olifanten.

  Mauk is echt een schatje om te zien! Erg ondernemend, soms een beetje klunzig en hij mag erg graag spelen. Hier is hij samen met zijn grote halfbroer Radza junior aan het spelen.

  Ik ben dan ook erg benieuwd als het tweede olifantje geboren is, hoe Mauk met dat olifantje zal gaan spelen. Dit duurt nog zeker een paar weken en tot die tijd, genieten we alvast van deze kleine Mauk.

  Volgens mij zijn de prairie dogs echt de meest fotogenieke dieren, die je in een dierentuin kan vinden. Dit omdat ik naast de olifanten, eigenlijk altijd wel foto’s van deze diertjes thuiskomt.

  Het zijn gewoon schattige diertjes, waar ik eigenlijk bij elk bezoek langs komt. Denk ook dat dit de rede is, dat deze dieren bij mij altijd standaard op de foto komt. Wat tegelijkertijd ook erg verpand is, omdat ik deze dieren juist vaak overslaat als ik een andere dierentuin bezoekt.

  Dit waren de foto’s voor deze keer, die ik tijdens dit bezoek gemaakt heb.

  Liefs,

  Quirina

  Volg:
  Share:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *