25 vragen van Pickwick

Zelf drink ik best veel thee en dan ook voornamelijk bosvruchtenthee van Pickwick. Niet dat dit nu zo interessant is om te weten welke thee ik drink, maar Pickwick heeft altijd leuke vragen op je theezakje staan. Dus hiervan heb ik 25 vragen verzameld, die ik in deze blogpost ga beantwoorden. Zo leer je mij ook een beetje op een andere manier kennen, maar dan met een kopje thee erbij.

De vragen en antwoorden van Pickwick

1 Wat is het eerste dat je doet zodra je opstaat?
Naar de wc gaan.

2 Waar geef jij te veel geld aan uit?
Eigenlijk denk ik altijd na, voordat ik mijn geld uitgeeft. Dus dat doe ik eigenlijk niet meer, maar heb dat zeker gedaan. Zoals aan die hebbedingentjes van de Action, terwijl ik helemaal niet van tierelantijntjes hou.

3 Wat is een goede eigenschap van jou?
Als ik er één moet noemen, waar ik echt trots op ben dat ik deze eigenschap bezit. Dan is dat mijn positieve mindset, omdat dit mij heel ver in het leven heb gebracht. Ik heb namelijk geen makkelijke jeugd gehad en mijn leven had daardoor ook heel anders uit kunnen zien. Dus door positief te denken, ben ik nu zeker op weg naar wat ik wil gaan bereiken.

4 Wat us jouw favoriete nummer van afgelopen maand?
Underdog van Alicia Keys.

5 Welk talent zou je willen hebben?
Ik heb ooit iemand horen zeggen, dat iedereen kan zingen. De één alleen wat beter en mooier, dan de ander. Nu kan ik dat al helemaal niet en dat is iets wat ik mijzelf ook niet kan aanleren. Dus daarom zou ik graag het talent zingen willen hebben, omdat éénmaal van muziek hou.

6 Op welk moment is thee voor jou onmisbaar?
In de avond na het douchen

7 Welk gerecht vind jij lekker?
Mijn favoriete gerecht is Sushi, maar ik lus ook heel graag andere dingen. Alleen dit zou ik wel iedere week kunnen eten en ik kan het niet maken. Dus vandaar Sushi!

8 Welke bordspellen staan er in jouw top 3
Mijn favoriete spellen zijn: Monopoly, Risk, Trivial

9 Wat is jouw mooiste jeugd herinnering?
Dat is met mijn oom Piet, die helaas niet meer leeft. Maar soms was ik bij hun en dan ging ik wel is met hem mee op zijn motor. Hij had namelijk een motor met zijspan en dan gingen we toeren. Hij nam dan ook altijd zijn camera mee, maakte onderweg foto’s en aan het eind gingen we dan naar mijn oma om te eten. Die woonde namelijk aan de overkant van hun flat, die altijd iets lekker op tafel had staan.

10 Wat is jouw favoriete seizoen van het jaar?
Het voorjaar, maar voor fotografie is de herfst het favoriete seizoen.

11 Wat is jouw mooiste herinnering met jouw familie?
Met alle mensen die mij dierbaar zijn, heb ik mooie herinneringen. Want als ik die niet met die persoon kan maken, dan hoort hij of zij niet mijn leven. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar dat is vaak zo. Dus ik kan niet zeggen welke herinnering het mooist met mijn familie is, omdat ze mij even dierbaar zijn.

12 Wat waardeer je het meest in vriendschap?
Vertrouwen, want dat is de basis van alles

13 Met wie zou jij graag een beschuitje willen eten?
Marco Borsato, maar of het beschuitje eten wordt. Dat weet ik nog net zo niet, want hij heeft ook een passie voor fotografie en het lijkt mij ook een zeer interessante man om gewoon over de dingen in het leven te hebben. Alleen echt aantrekkelijk is hij niet, maar zijn persoonlijkheid maakt hem wel een mooi mens. George Clooney vind ik echt een goed uitziende man, maar dan wel iets jongere versie dan hij nu is en zonder baard.

14 Wat was jouw favoriete televisie programma toen je klein was
Helaas kon ik vroeger niet veel tv kijken, tenminste niet de programma’s die ik misschien wilde zien. Maar bij mijn vader werd speciaal voor mij de fabeltjes krant op de buis gezet en dat was heel lang ook het enige wat ik kende. Dus vandaar De Fabeltjeskrant.

15 Waar heb jij afgelopen week het meest van genoten?
Droog weer, want de regen ben ik nu wel een beetje zat.

16 Wat is jouw grootste wens?
Zelf heb ik 2 wensen, die helaas niet kunnen uitkomen:
1. Mijn biologische vader ontmoeten, maar dat zal helaas gaan. Dus als ik het over mijn vader heb, dan is dat niet mijn biologische vader.
2. Een eigen kind. Dat zal natuurlijk ook niet meer gaan, omdat ik helaas zelf geen kinderen meer kan krijgen.

17 Wie vertrouw jij heet meest?
Marcel, maar hij is niet voor niets mijn man.

18 Zou je liever goed kunnen zingen of goed kunnen dansen?
Beide kan ik niet goed, dus dat scheelt. Maar ik ga toch voor zingen, omdat ik toch wel plezier dansen heb.

19 Met wie moet je snel weer eens afspreken?
Audry, omdat ik haar voor het laatst op mijn bruiloft gezien heb en zij is mijn beste vriendin.

20 Welk liedje herinnert je aan jouw kindertijd?
Smooth Chriminal van Michael Jackson

21 Wat was als kind jouw droombaan
Toen ik heel klein was politievrouw of brandweervrouw, wat echt heel standaard is voor een kind van 4. Nu moet je niet lachen, want toen ik ouder werd een soort Moeder Teresa. Ik was natuurlijk nog steeds een kind van een jaar of 10. Maar zij deed heel veel goeds voor de arme mensen en dat wou ik ook. Zelf ben ik met mijn moeder ook dakloos geweest en daar komt het ook vandaan.

22 Welke fim heb je al meer dan 10 keer gezien?
Dat zijn er 3:
1. Dirty Dancing, maar dit was in mijn pubertijd.
2. Pretty Woman, vond het gewoon een leuke film
3. You’ve Got Mail, dit vind ik de beste romatische film aller tijden en dat inbelgeluidje voor internet blijft toch nostalgie. (Damn, I got older!)

23 Hoeveel uur per dag besteed jij aan Social Media?
Nu vind ik YouTube niet echt social media, dus dat gezegd te hebben. Ik reken dit wel even mee, omdat iedereen hier een andere mening over heeft. Maar als ik YouTube mee berekend, is dat gemiddeld een half uur per dag. Zelf heb ik geen Facebook, wat mij goed bevalt. Wel Instagram en daar zie je mij wel een paar keer per dag online komen. Op Twitter en Pinterest deel ik eigenlijk alleen mijn blog artikelen of anders wat met mij te maken heeft, maar soms ook iets wat mij interesseert of belangrijk vindt.

24 Als je een superheld was, wie zou je dan zijn?
Nu heb ik niet zoveel met superheldenfilms, maar Marcel wel. Maar ik denk dat ik toch Batman dan wil zijn, omdat ik zijn auto geweldig vind. Dit ken ik ook van mijn kindertijd, want ik kreeg natuurlijk wel iets van tv programma’s mee. Dit deed ik dan ook vaak op het schoolplein na, dus dat zijn gewoon mooie herinneringen die ik aan mijn jeugd heb.

25 Welk nummer zou je zingen tijdens een karaoke avond?
Nu ben ik een fan van Marco Borsato en ik vind Karaoke echt geweldig om te doen. Aangezien ik niet kan zingen, maar op dat moment loop niemand weg. Ook fijn, al moet je dan wel genoeg drank op hebben om naar mij te kunnen luisteren of eroverheen schreeuwen. Daar is het liedje ik leef niet meer voor jou, een perfect nummer voor.

Dit waren de 25 vragen van pickwick

Zo dit waren de 25 vragen van Pickwick die ik beantwoord heb. Ik hoop dat je het leuk vond? Maar ook dat je mij op een beetje op een andere manier hebt leren kennen. Mocht je nog iets over mij willen weten of een Q&A willen, stel de vraag en dan beantwoord ik deze vragen zo snel mogelijk. Dit kan hieronder, per mail of via een DM op Instagram.

Until next time

Quirina

Volg:
Quirina

Ik ben Quirina Santing-Kamoen, 39 jaar, getrouwd met Marcel en wonen samen met onze hond Matsi in Emmen. Fotograferen en Bloggen is zijn mijn hobby’s en daarnaast mag ik graag wat van de wereld zien. Ben ik positief ingesteld, maar heb net als iedereen de struggles in het leven, kan ik helaas geen kinderen krijgen en heb ik echt geen makkelijk leven gehad. Op mijn blog verschijnt wekelijks nieuwe blog artikelen over mij en mijn persoonlijke interesses op lifestyle gebied.

Find me on: Web | Twitter | Instagram

Share:
Dit artikel is bevat affiliate links. Wanneer je via deze links een bestelling plaats, dan verdien ik een klein percentage van jouw bestelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *