Princess Dinner 4 All

Dat ik hou van gourmetten, met vrienden, familie of gezellig met z’n tweeën, het is gewoon mijn ding. Dit omdat ik nogal een langzamer eter ben. Dit is niet alleen een leuke manier van eten, het is ook nog is gezellig. Ik hoor het nog mezelf zeggen tegen mijn man, dat we een nieuwe gourmetset nodig hebben voor kerst, alleen toen mijn man dit kwam aanzetten wist ik eigenlijk niet wat ik moest denken.  Oké ik moet eerlijk zeggen het ziet er erg leuk en gezellig uit, dit was niet helemaal wat ik in gedachte had. Mijn man was er helemaal enthousiast over, dit leek hem veel leuker dan een standaard gourmetset. Ik daartegen had echt mijn bedenkingen met deze Princess Dinner 4 All, dus hebben wij dit afgelopen zondag uitgeprobeerd.

Mijn ervaring

Ik moet eerlijk zeggen, het is veel leuker om te zien als je met z’n tweeën bent. Dan een hele lompe standaard gourmetset en een heel groot bijkomend voordeel is dat je veel minder ruimte nodig bent. Echter het bord waar je vlees, vis en/of groente kan opleggen vind ik wat aan de kleine kant. Kan natuurlijk ook aan mij liggen, want ik ben altijd bang dat we veel te weinig hebben en hou wij houden ook van variatie als we aan het gourmetten zijn.

Tijdens het eten, viel me wel erg op dat het bord koud blijft en het is een minder geknoei dan met de standaard gourmetset. Bij ons is het nog is een voordeel, dat mijn man minder de vissmaak aan zijn vlees heb. Je bakt eigenlijk allebei op je eigen grilletje en het heeft zeker iets.

Conclusie

Het is zeker een aanrader en zeker als je met z’n tweeën bent, het is een stuk romantischer en het geeft veel minder rommel dan de standaard gourmetset. Het enige kleine nadeel wat ik vond, is dat ik de bakjes onder de gourmetset mist.

Mocht je dit nu ook geweldig lijken?? Ik heb deze Princess Dinner 4 All, die verkrijgbaar zijn in 2 en 4 personen hieronder bij bol.com zijn.

Liefs,

Quirina

No Comments

Leave a Comment