Etentje met de fotogroep

Woensdag ben ik met de fotogroep wezen eten bij Wereldrestaurant Puur in Emmen, een restaurant in Emmen waar ik niet echt super fan van ben, maar toch geregeld heb gegeten. Een restaurantkeuze die ik persoonlijk dus nooit zal maken en meestal in een gezelschap van een groep heen gaat, de gezelligheid voorop staat dan het restaurant. Dit keer was dat met de fotogroep, voor ons jaarlijkse etentje hebben gehad die altijd de eerste bijeenkomst van het jaar plaats vind.

Om 18:30 hebben we afgesproken en verzamelen we allemaal bij de ingang van het restaurant, waar we eerst elkaar nog de beste wensen hebben gewenst en gewacht op elkaar tot we er allemaal waren. Vervolgens werden we door de medewerker van het restaurant naar onze tafel geleid, het duurde niet lang of iedereen ging lekker kijken bij het eten en zijn mijn eerste 2 rondes voorgerechten heb gepakt wat voornamelijk uit Sushi bestond. De derde ronde heb ik garnalen laten wokken met wat groentes in ketjap met extra knoflook, dit smaakte nog redelijk goed alleen mijn vierde ronde was toch beduidend minder die bestond uit een biefstuk die zelfs mij te rauw was en een speklapje die nergens naar smaakte en gegrilde courgette waar niet echt super veel smaak aan zat. Mijn laatste ronde was een kop koffie met wat dessertgerechtjes dat bestond uit crème brûlée, super grote aardbeien en een meloen die echt te droog was. Goed ik wist dat het eten niet super geweldig was, maar het meest frustrerende vond ik wel dat de koffielepeltjes niet eens goed schoon waren en echt moest zoeken naar een schoon lepeltje.

Gelukkig mocht dit de pret niet drukken, hebben we het super gezellig gehad en flink hebben zitten bijpraten en kan ik terugkijken op een leuke avond, met een goed gevulde buik naar huis ging. Dit dan ook voor mij belangrijker dan het feit of ik in een goed restaurant eet, want als je in goed gezelschap bent smaakt het eten lekkerder dan het is.

No Comments

Leave a Comment