Nightwalk Emmen 2017

Vrijdag 22 september 2017 heb ik op het evenement Nightwalk Emmen als fotograaf meegelopen, dit is de eerste keer dat ik op zo’n evenement heb gefotografeerd een unieke ervaring dat zeker naar meer smaakt. Alleen als je voor de derde keer avondfotografie doe en je hebt niet de apparatuur dat je eigenlijk stiekem zou willen is dat niet echt een mooi visitekaartje om af te geven. Aan de andere kant je kan niet alles hebben en deze ervaring nemen ze niet meer van je af.

Voor mij was dit ook een besef dat evenementenfotografie eigenlijk best leuk vind en natuurlijk moet je het onderwerp aanspreken maar mocht er een tweede editie van Nightwalk Emmen komen, sta ik er zeker open voor. Heb de ervaring van nu, weet iets beter wat me te wachten staat en natuurlijk ontwikkel je steeds beter als fotograaf zijnde door vaak te fotograferen. Het enige wat me tegen kan houden is het weer of als ik zelf op dat moment niet zou kunnen.

Foto’s van Nightwalk Emmen

klik op de foto om die te vergroten

 

 

No Comments

Leave a Comment