Wildnights in Wildlands

Wildnights 2018

Afgelopen zaterdag ben ik met mijn man naar Wildnights in Wildlands en dit is de tweede keer dat het evenement plaatsvind in de dierentuin van Emmen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hetzelfde verwachte als vorig jaar, alleen dat heb ik toch een beetje verkeerd gedacht want dit jaar is het nog mooier dan de eerste editie die ze vorig jaar hebben gehouden. Zelf heb ik een abonnement, ik hoef hiervoor geen entree te betalen en mocht ik 1 persoon meenemen voor €1.00 en dat noem ik nog is een topactie! Dus ik dacht bij mezelf vorig jaar ben ik ook al geweest, neem ik dit keer mijn man mee (die heeft geen abonnement) en zo hebben wij een leuk avondje uit die ook nog betaalbaar is.

Eenmaal aangekomen, maakte Marcel wel een hele leuke opmerking tegen de medewerkster van Wildlands. Ik weet niet hoe hij het doet, hij heeft gewoon altijd leuke opmerkingen als hij goed in zijn vel zit. Ook al is het niet helemaal zijn ding, leuk vond hij het wel. Ik kreeg wel het idee, dat Marcel met avondfotografie toch iets anders aan toe ging dan hij dacht. Want je zit gewoon met een hele lange sluitertijd en het is niet zo als op de dag dat je knopje indrukt en je hebt een foto. Een foto duurt in de avond gewoon simpelweg een paar minuten in zijn totaliteit.

Marcel bij de jungle Jeep van Wildlands

Tussendoor hebben wij ook eventjes samen wat gedronken in het restaurant, een heerlijke chocolademerk met slagroom en hij heeft een spekkoek genomen met een spa blauw. Na het nuttigen van ons drankje, zijn we weer verder gegaan en al snel kwamen we in contact met een andere fotografe. Gaf me weer een paar tips, dit is namelijk pas de vijfde keer avondfotografie doet. Dus echt goed ben ik hier nog niet in en ben ik eigenlijk altijd wel blij met nieuwe tips en tricks. Aan het einde kwamen we weer elkaar tegen, hebben we een een leuk gesprek gehad en een leuke spontane dame kan ik wel zeggen. Gaf me nog advies over dingetjes op fotografiegebied en adresjes waar ik heel blij mee was. Ik kan echt zeggen dat ik een gezellige avond heb gehad, beetje tekort misschien om 2 uurtjes daar heen te gaan en ik was vooral blij dat het een keertje droog was.

Helaas is het evenement van Wildlands afgelopen, maar wanneer ze aan het einde van 2018 voor de derde keer deze evenement ga ik zeker niet dezelfde fout maken die ik deze keer heb gemaakt en ben ik nu al benieuwd hoe Wildnights 2018/2019 zal worden, wanneer ze dit natuurlijk voor de derde keer gaan houden.

Liefs,

Quirina

No Comments

Leave a Comment