Mooiste vakantiefoto

Gisterenavond ben ik naar de bijeenkomt van de fotogroep geweest. Dit keer hebben we geen foto’s gemaakt, maar een fotobespreking op de agenda staan. Voor mij de eerste keer en zeker niet de laatste keer, omdat ik het leuker vind dan ik had gedacht. Je leert veel en het is ook gewoon leuk om de foto’s te bekijken van de andere die je misschien anders niet heb gezien.

Beetje verkeerd begrepen

Zoals ik al zei, voor mij is dit de eerste keer dat ik een fotobespreking meemaakt. Dit doordat ik er nog maar vanaf januari lid ben geworden van deze fotogroep, hierdoor dacht ik dus dat ze dit thema ieder jaar hadden en de foto ook van dit jaar moest wezen. Aangezien ik dit jaar getrouwd ben en de bruiloft duurder is geworden dan gepland zijn we niet op vakantie gegaan. Dus ik had geen vakantiefoto dit jaar en de mail een beetje verkeerd begrepen. Kon op dat moment wel even me voor de kop slaan en dacht waarom heb ik dan niet een andere foto gepakt toen ik wel op vakantie was, meerdere foto’s meegenomen in plaats van 1 op usb dan kon ik tenminste iets of mijn laptop was ook natuurlijk een optie. Een les voor de volgende keer en heb ik weer een leuke avond gehad met de andere leden van de fotogroep.

Waarom ik voor deze foto heb gekozen

Ik heb dus gisteren maar 1 foto meegenomen die natuurlijk door mij is gemaakt en hen ik bewust voor deze foto gekozen. Omdat ik hier het meeste vakantie gevoel in zover mogelijk heb gehad. Deze is dag voor mijn bruiloft gemaakt en ben ik met mijn familie naar Wildlands Emmen geweest. Hier zie je dan ook mijn oom die me weg heb gegeven en mijn nicht die één van mijn getuigen waren. Na deze dag zijn we met z’n alle weer naar hun bungalowhuisje gegaan, waar ik voor een nacht heb geslapen en dit is dan ook de rede waarom ik voor deze foto heb gekozen. De reactie van andere leden waren gelukkig goed, vonden het een mooie foto en was ik blij met het compliment.

Foto’s van andere leden

Natuurlijk kan ik geen foto’s van andere leden op mijn pagina zetten, alleen kan ik wel vertellen dat ik zeker heb genoten van de andere foto’s. De foto’s van één persoon heeft mij het meest indruk gemaakt, hij was namelijk in Maastricht en heeft straatfotografie in de regen gedaan. Die foto’s heeft hij bewerkt in zwart/wit wat echt een sfeer bracht. Maar ook een foto van een ander persoon was in balie waar ze een hele mooie portretfoto heeft gemaakt van een oudere dame vond ik echt prachtig. Zo heeft eigenlijk iedereen wel een foto bijzitten die ik erg mooi vind en het leukste vind ik dan weer dat je inspiratie voor jezelf opdoet.

Liefs Quirina

 

No Comments

Leave a Comment