Mijn vader in de Oud Hagenaar: Een kleurrijk figuur

Vorig jaar ben ik benaderd door Dhr. Carl Doeke Eisma, een journalist die mijn vader vroeger gekend heeft en een stukje over hem heb geschreven in De oud Hagenaar.

Natuurlijk was ik heel verbaasd dat Dhr. Carl Doeke Eisma met mij contact heeft opgenomen en mij ook nog eens heeft gevonden. Toen hij vertelde dat hij een stuk over mijn vader wilde schrijven in De oud Hagenaar, vond ik het bijzonder mooi dat hij nog niet vergeten was door mensen die hem vroeger gekend heeft. Hij leeft niet alleen in mijn herinneringen, maar ook nog eens die van anderen die hem vroeger gekend heeft.

Nadat het stuk geplaatst is heb ik veel positieve reacties gehad, en dat deed mij ook weer goed. Omdat hij juist zo’n excentriek figuur was en inderdaad ook een kleurrijk figuur dat je niet elke dag tegenkomt. De mooiste reactie vond ik dat een persoon met mijn vader een gesprek heeft gehad over de eerste wereld oorlog gehad, hoe die werkelijk is begonnen. Die persoon is dat gaan uitzoeken en gebruik dat nu dat in zijn verhaal tijdens de excursies bij de Ieper Excursies die hij geeft. Waar ik zelf ook zelf van plan ben om daar volgend jaar met mijn partner naartoe gaat.

Klik hier: om het artikel in De oud Hagenaar; een kleurrijk figuur te lezen

1 Comment

  • De 10 best gelezen blogs van 2017 – Quirina Kamoen 30 december 2017 at 21:10

    […] lang blog ik nog niet, 11 september heb ik ik mijn eerste blog geplaatst dat over mijn vader ging; Mijn vader in de Oud Hagenaar: Een kleurrijk figuur en heb ik inmiddels 35 blogartikelen geschreven. Je kunt eigenlijk zeggen dat mijn pagina nu een […]

    Reply

Leave a Comment