Kamoen Photography

Natuurlijk ga ik regelmatig met mijn camera op stap om mooie plaatjes te schieten en dan is het ook vanzelfsprekend dat ik regelmatig nieuwe foto’s op de website plaats. Dus als je in mijn fotografie werk bent geïnteresseerd, is het regelmatig bezoeken van mijn website zeker de moeite waard.

Ik zie mezelf echt als hobbyfotograaf en daar is deze website dan ook op gebaseerd. Ik heb geen bedrijf, fotografeer wat ik echt leuk vind, maar toch is het mogelijk om een shoot bij mij op locatie te doen, waardoor je bij mij een betaalbare fotoshoot kan krijgen. Zo kan ik weer investeren in mijn fotografie spullen en krijgen jullie een shoot in een gezellige en ontspannen sfeer, zodat er ook leuke spontane foto’s ontstaan. Naast dit ik werk ik ook met honden( hondeninstructrice ) en mocht je met je trouwe viervoeter een shoot willen doen, dan neem ik voor ervaring met  de honden er gratis in mee.

Mocht het weer een spelbreker zijn door regen of storm dan kan de afspraak wordt verschoven naar een nieuwe datum.

Mocht je meer informatie willen neem dan met mij contact op.

Liefs Quirina


Website Foto’s

De foto´s die op mijn website staan zijn door mij gemaakt en vallen onder het auteursrecht. Het overnemen of gebruiken van de foto´s is zonder aankoop van mijn foto of uitdrukkelijke toestemming niet toegestaan.