Hiep hiep hoera, Matsi is 8 jaar


31 december betekend niet alleen voor ons oudjaarsdag, maar ook dat onze Matsi jarig is en vandaag is hij 8 jaar geworden. Ondanks hij al inmiddels echt een seniore leeftijd heb bereikt merken we er eigenlijk erg weinig van. Hij is nog steeds ondeugend, speels en kan als de beste een luie hond wezen. Maar als het om eten gaat, dan is al het luiheid van hem verdwenen en is hij een echte beagle.

Zijn zevende levensjaar is hij een keer zonder kleerscheuren afgekomen, geen extra dierenarts bezoekjes en geen operaties en dat mag ook wel is een keer na 4 levensjaren. Wel merken we dat hij soms zijn speelkameraadje Diva mis, want die wil niet meer zo spelen als ze eerst samen deden. Natuurlijk spelen wij wel nu meer met hem om dat op te vangen, alleen is dat voor hem niet hetzelfde.

Ook hij wordt vandaag natuurlijk een beetje extra verwend, hebben wij een extra lange bot waar hij heerlijk van vanavond kan genieten. Wat ook weer wat extra afleiding van het vuurwerk bied, want dat is iets wat hij helemaal niks vind en zal net als iedere verjaardag van hem stressvol verlopen.

Liefs,

Quirina

Matsi op mijn Instagram

1 Comment

  • My days #4: De laatste dagen van 2017 – Quirina Kamoen 19 januari 2018 at 09:00

    […] betekend dat onze lieve Matsi 8 jaar is geworden, natuurlijk heb ik als eerste de blog geplaatst; hiep hiep hoera, Matsi 8 jaar. Deze foto heb ik alleen woensdag gemaakt, zodat je zijn stress van het vuurwerk niet ziet en een […]

    Reply

Leave a Comment