Het perfecte plaatje

Het nieuwe en tweede seizoen van het perfecte plaatje op RTL4 is weer begonnen en ik denk dat bijna iedereen die een passie voor fotografie heeft dit programma wel kijkt. Voor mij is dit zeker mijn favoriete televisie programma die er is op dit moment.

De deelnemers van het tweede seizoen

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet alle deelnemers ken en toch heb ik heb ik zo mijn voorkeur. Zo zijn mijn top 3 mensen Isa Hoes, Gordon en Giel de Winter, dus hoop ik ook dat ze zeker de laatste 3 deelnemers worden. Vind ik Roel van Velzen echt verrassend uit de bus komen en ben ik zeer benieuwd wat Tygo Gernandt van maakt.

De eerste aflevering

Gisteren natuurlijk de eerste aflevering gezien en ik moet eerlijk zeggen de zoen opdracht leek mij ook niet echt gemakkelijk. Na het bekijken van de foto’s zou ik toch Isa Hoes de eerste plaats geven gevolgd door Giel de Winter en Gordon. Omdat de foto van Isa Hoes gewoon echt origineel is, Giel de Winter echt nagedacht heeft over de sfeer van de foto en Gordon ja, het is echt een mooie zoen foto alleen ben ik van mening als hij die nu net als Giel de Winter over de sfeer van zijn foto had nagedacht dat hij dan die ronde misschien wel had gewonnen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de tweede opdracht wel pittig vond voor de eerste aflevering, dus dat beloofd zeker wat voor de rest van het seizoen. Ondanks de foto niet helemaal aan de opdracht voldeed vond ik zeker dat Isa Hoes een terechte winnaar is van deze opdracht, Estelle Cruijff zeker ook een verdiende tweede plaats alleen de derde plaats had ik persoonlijk gezien dat hij naar Roel van Velzen ging. Voor mij was hij zeker een derde plaats waardig.

Maar wie ben ik om hun te oordelen, ben geen professional en kijk ik gewoon wat ik het leukst vind en die is voor iedereen natuurlijk weer anders

Wie er zal winnen

Ik denk dat de finale tussen Roel van Velzen en Giel de Winter of Isa Hoes zal worden gehouden en uiteindelijk toch Roel van Velzen dit seizoen gaat winnen. Natuurlijk kan ik het mis hebben, maar net als Humberto Tan heeft hij denk ik de meeste ervaring opgedaan tot nu toe.

Bronvermelding foto: Het perfecte plaatje

No Comments

Leave a Comment