Een nieuwe baan

 

Als je aan iets nieuws begint, dan begin je ook een nieuwe hoofdstuk in je leven en die is voor mij afgelopen dinsdag begonnen. Want al wist ik natuurlijk al ongeveer 2 weken dat ik was aangenomen, ik was nog niet begonnen met werken. alleen afgelopen dinsdag was het zover en ben ik echt begonnen bij mijn nieuwe werkgever wat altijd wel een beetje spannend is. Tenminste dat heb ik altijd, alleen voelde dit keer bijna hetzelfde aan als toen ik met mijn eerste bijbaantje begon als verkoper in een viswinkel. Dat kan je natuurlijk niet vergelijken als deze parttime baan. Ik verkoop geen vis en is het inmiddels meer dan 20 jaar geleden dus kijk ik nu natuurlijk met hele anderen ogen naar een baan als toen. Ik kan begrijpen dat je denk, goed ze heeft een nieuwe baan maar als wat dan??? Dat ga ik dus ook nu vertellen, het is geen nieuws als je me ken of als je regelmatig op mijn webpagina komt dat mijn grootste passie fotografie is en daar heeft mijn nieuwe baan alles mee te maken.

Ik werk tegenwoordig bij een bedrijf (bedrijf waar ik werk hou ik prive) waar ik op een attractiepark staat te fotograferen en ook de verkoop doe van de gemaakte foto’s die ik deze dag heb gefotografeerd. Natuurlijk zit ik nog in mijn inwerkperiode, want je moet wel weten hoe alles werkt, hoe het eraan toe gaat en wat ze van je verwachten, dat is natuurlijk logisch. Alleen denk ik wel dat ik het fantastisch hier gaat hebben, ik heb een baan wat erg leuk is tot nu toe (2 dagen is natuurlijk moeilijk te zeggen dat je een leuke baan hebt), maar ik ben nu mijn hobby soort van mijn beroep van ga maken, leuke collega’s tot nu toe ontmoet heb, afwisseling in mijn werkzaamheden dus dat betreft in deze tijd kan ik echt zeggen dat ik van geluk mag spreken dat ik zo’n baan heb gevonden. Kortom, I love my life!!!

Liefs Quirina

No Comments

Leave a Comment