De 10 best gelezen blogs van 2017

Dit jaar heb ik besloten om mijn webpagina Kamoen Photography, dat eigenlijk alleen over mijn hobbyfotografie ging helemaal om te turnen naar een persoonlijke lifestyle blog pagina. Dus zo lang blog ik nog niet, 11 september heb ik ik mijn eerste blog geplaatst dat over mijn vader ging; Mijn vader in de Oud Hagenaar: Een kleurrijk figuur en heb ik inmiddels 35 blogartikelen geschreven. Je kunt eigenlijk zeggen dat mijn pagina nu een klein beetje vorm begint te krijgen, waarmee ik erg tevreden tot nu toe ben.

Om deze blog te plaatsen, heb ik toch wel even goed over nagedacht. Is het niet te snel? Heb pas 35 blog artikelen geschreven, doe ik er wel goed aan om een top 10 te maken? Ga zo maar door, toch heb ik uiteindelijk besloten om het toch te plaatsen. Ik ben super trots op mezelf op mijn eigen geschreven blogs en dit lijkt me dan ook erg leuk om te doen.

Recepten

Gek genoeg, zijn de 2 best gelezen blogs van 2017 mijn enige 2 recepten

Natuurlijk ga ik nog zeker meer recepten plaatsen, want ik kook zeker niet standaard. Ik doe alles op mijn gevoel en mijn man is er echt dol op, moet wel eerlijk zeggen dit heeft me wel even tijd gekost om hem van de standaard Hollandse pot af te krijgen maar het is mij gelukt. Ook al is er niks mis met een heerlijke stamppot rauwe andijvie op zijn tijd, ik ben gewoon niet dol op de Nederlandse keuken en hou ik gewoon van gekruid eten met veel knoflook.

 

Het goede doel

De Gouden poot is op de is ook een van de meest gelezen blogs en geëindigd in de top 10. Hier ben ik zeker blij om, want deze organisatie is iets waar ik heel erg achter staat. Ook niet zo vreemd als je bedenkt, dat ik ook op een hondenschool actief ben geweest en zelf 2 lieve honden heb waar ik ontzettend veel van hou.

Misschien is het maar een klein aandeel dat ik deze stichting om ze onder aandacht te brengen, beter iets dan helemaal niets.

Mijn honden

Nu we het toch over dieren hebben, deze 2 blogs die over mijn honden gaan zijn ook in de top 10 geëindigd

Fotografie

Ook deze 2 blogs zijn in de top 10 geëindigd, Fotoboek van Fotofabriek.nl betreft natuurlijk wel een samenwerking. Wat ik ook erg leuk vond om te doen en hoop ik dat in 2018 ook een paar mooie samenwerkingen mag meemaken.

Lifestyle/Mindset

Be different, be yourself and be happy is echt mijn manier hoe ik leef, dus in mijn ogen hoort hij echt bij deze categorie thuis.

Ook al vind ik het wel is lastig om de blog artikel in een categorie te plaatsen, dan gebeurt het ook wel is dat ik een blog in 2 of meerdere categorieën plaats. Dit omdat ik vind dat die bewuste artikel ook in de andere blog categorie thuishoort. Bloggen met dyslexie is zo, want het hoort bij mijn leven. Ik weet niet beter en toch met mijn manier van denken en mijn doorzettingsvermogen heb ik nu mijn eigen persoonlijke lifestyleblog.

My life

Van kinderwens naar kinderloos een persoonlijk verhaal, waarmee ik hoop om lotgenoten te helpen, steunen of hoe je het ook wil noemen. Want leven zonder kinderen, terwijl je een kinderwens heb gehad.

Dit zijn mijn 10 best gelezen blogs van 2017 die ik in 2017 heb geschreven en hoop ik 2018 een mooi blogjaar mag meemaken en nog meer plezier aan mag beleven dat ik nu al doe.

Liefs,

Quirina

 

No Comments

Leave a Comment