Be Different, Be Yourself and Be Happy

Be different, be yourself and be happy, een life quote die helemaal bij mij past, waarom??? dat ga ik je nu vertellen.

Be different

Of het nu komt dat ik een excentrieke vader heb gehad, of nu vind dat ieder mens uniek is, dat is iets wat ik niet weet. Want voor mij is dat allebei heel normaal, alleen denk ik wel is dat we dit lijken te vergeten. Want in ons hectische leven, gaan zijn we snel geneigd om met de meute mee te gaan. Daar is helemaal niets mis mee, zolang je er maar gelukkig bij voelt. Maar stel je voor dat je er helemaal niet gelukkig mee bent!!! en het alleen maar zou doen, omdat je bang bent wat andere mensen over je zeggen of denken. Ik zeg dan op mijn beurt, heb er lekker maling aan want dat doen mensen toch wel. Waarom??? geen idee, maar ik denk wel dat het een beetje met jaloezie, opvoeding of de maatschappij te maken heeft. Vooral het laatste puntje (de maatschappij) laat ons wel eens denken dat je als je geen mooie auto voor de deur hebt staan, moderne interieur of er niet modieus bijloopt dan hoor je er al snel gauw niet bij. (Ik noem maar een paar voorbeelden op.) Maar maak deze manier van denken ons nu echt gelukkig??? Nee, ik denk dat het niet zo is en dat je eigenlijk alleen maar jezelf ermee hebt. Dus durf anders te zijn, want ieder mens is uniek in mijn ogen. Want stel je nu voor dat je travestiet bent of kiest voor een zwervers bestaan, als jij er gelukkig bij voelt dan moet je dat zeker doen.

Be Yourserlf

Dat is iets wat mensen over het algemeen wel doen, alleen kijken we graag naar andere mensen. Zo van kijk die persoon, die vind ik echt te gek, hoe ze doet, hoe ze leeft, wat ze aan heeft en noem maar op. Denk wel dat het normaal is, maar die persoon die jij te gek vind dat ben jij niet. Dan kan je wel doen alsof je die persoon bent, denk alleen niet dat je dat heel erg lang volhoudt en gelukkig van wordt. Want misschien denk die persoon dat wel over jou, je weet het immers niet. Wees gewoon lekker jezelf, hoe vreemd je ook doet, rare uitspraken en geloof me ik heb er heel veel, alleen ik ben wel mezelf, blijf mezelf en blijf vooral trouw aan mezelf. Want alleen dan kan je van jezelf houden, iets wat heel erg belangrijk is.

Be Happy

Uiteindelijk gaat het maar om 3 dingen, durf anders te wezen of te denken, blijf lekker jezelf en wees gelukkig.

Liefs Quirina

1 Comment

Leave a Comment