Avondfotografie Groningen

Avondfotografie Groningen 2017

Vakantie voorbij, dus ook voor de fotogroep en heb ik om de 14 dagen weer een avond voor de fotografie staan, heerlijk want ik moet eerlijk zeggen heb het wel gemist in de vakantieperiode. Natuurlijk heb ik wel gefotografeerd, alleen merk ik wel dat ik me nu een beetje thuis begint te voelen bij de groep. Dit omdat ik eigenlijk eind vorig jaar een kijkje ben wezen nemen en dat leek me wel wat. Toch heb je altijd wel eventjes langer nodig of je er echt thuis voel en dat doe ik.

Dit keer hadden we Groningen op de planning staan, al leek alleen de storm van afgelopen woensdag beetje de overhand te krijgen. Echt op het laatste moment hebben we toch besloten om er heen te gaan, waar ik geen spijt van heb gehad. Want toen we in Groningen aankwam, leek de storm gaan liggen en konden we toch nog een superavond van maken en hebben dan ook tot 23 uur gefotografeerd.

Voor mij is dit de derde keer dat ik avondfotografie heb gedaan, het is een van mijn favoriete onderwerpen, alleen moet je wel een beetje geduld hebben. Tja daar moet ik dan nog wel even aan werken en baal ik voor mezelf dat ik nog geen groothoeklens heb. Dus ik ben niet helemaal tevreden over het eind resultaat. Toch heb ik besloten om dit met jullie te delen, want ook al ben je niet tevreden, je leert er altijd wel van.

Foto’s van Groningen

klik op de foto om deze te vergroten

 

1 Comment

Leave a Comment